EUR
SuomenSuomen
0

Etulokasuojan korjauspelti

Saatavilla (3+)
Sopii
Ford Transit 
Valmistusvuosi
1991-2000
Sivu
Vasen
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
324501-5
Paino:
2.00 kg
Valmistettu EU
38.40€ Veroton: 32.27€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Etulokasuojan korjauspelti

Paranna pakettiautosi ulkonäköä ja suojaa sitä korroosiolta tällä korkealaatuisella etulokasuojan korjauspellillä! Tämä korjauspelti on suunniteltu sopimaan täydellisesti Ford Transit 1991-2000 malliin, joka kuuluu Kolmannen sukupolven (VE6) Ford Transit -mallisarjaan. Vasemmanpuoleinen korjauspelti on valmistettu kestävistä korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja optimaalisen suojan sääolosuhteilta ja muilta vahingoilta. Tämä tekee siitä korjauspajan tai auton entisöintiharrastajan välttämättömän varaosan.

Erinomaisella istuvuudellaan tämä alkuperäisosaa vastaava pelti asettuu saumattomasti paikoilleen, mikä helpottaa asennusprosessia ja vähentää työaikaa merkittävästi. Myös useammat ammattimekaanikot arvostavat tämän varaosan ylivoimaista laatua, jolloin lopputuloksena on ajoneuvo, joka näyttää yhtä hyvältä kuin uudenkarhea. Tällä varaosalla minimoit käyttökatkokset ja pääset nopeasti takaisin tien päälle.

Tilaa tänään ja hyödynnä kilpailukykyinen hinta: Nettona 32.27€, verojen kanssa 38.40€. Tuo ajoneuvoosi uutta elämää tällä laadukkaalla etulokasuojan korjauspellillä, joka on räätälöity sopimaan juuri sinun Ford Transitiisi.