EUR
SuomenSuomen
0

Kyljen korjauspaneeli aukkoineen listalle

Saatavilla (3)
Sopii
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper / Relay
Valmistusvuosi
2006+
Sivu
Vasen
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
57708313S
OE
12446
Paino:
2.00 kg
Valmistettu EU
36.66€ Veroton: 36.66€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Kyljen korjauspaneeli aukkoineen listalle

Jos etsit korkealaatuista kyljen korjauspaneelia, joka on suunniteltu erityisesti Fiat Ducato 2006-, olet oikeassa paikassa. Tämä vasemmalle puolelle tarkoitettu paneeli on täydellinen valinta myös Peugeot Boxer ja Citroen Jumper -malleille vuosimallista 2006 eteenpäin. Valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, tämä tuote lupaa kestävyyttä ja täydellistä sopivuutta.
Suunniteltu sopimaan täydellisesti Fiat Ducato kolmannen sukupolven (X250), Peugeot Boxer toisen sukupolven (B2), ja Citroen Jumper toisen sukupolven (Mk2) malleihin, tämä korjauspaneeli on autoharrastajalle ja ammattilaiselle välttämätön osa. Aukot listalle helpottavat asennusta ja varmistavat, että paneeli istuu saumattomasti ajoneuvosi korin kanssa. Tämä on loistava valinta, kun haluat varmistaa ajoneuvosi pitkäikäisyyden ja ulkonäön.
Tilaa nyt ja hyödynnä erinomainen hinta-laatusuhde hintaan 36.66€ + 36.66€ veroineen. Tämä tuote kuuluu laajaan valikoimaamme huoltopaneeleja pakettiautoihin ja on suunniteltu täyttämään jopa vaativimmatkin odotukset.