EUR
SuomenSuomen
0

Kynnyspelti korjauspaneeli

Saatavilla (2)
Sopii
Toyota Yaris
Valmistusvuosi
2006-2011
Sivu
Vasen+Oikea
Ovien Lukumäärä
5
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
810541 810542
Paino:
5.00 kg
Valmistettu EU
Tuotteiden kokonaismäärä: 2
220.79€ Veroton: 220.79€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Kynnyspelti korjauspaneeli

Tässä on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat palauttaa autosi alkuperäiseen loistoonsa! Esittelemme Kynnyspelti korjauspaneelin varten Toyota Yaris 2006-2011, sopien sekä vasemmalle että oikealle puolelle, tehden siitä ihanteellisen toiseen sukupolveen (XP90). Tämä tuote on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa kestävyytensä ja pitkäikäisyytensä.
Etsitkö luotettavaa korvaavaa osaa, joka sopii täydellisesti 5-oviseen Yaris-malliisi? Tämä paneeli on suunniteltu erityisesti tälle mallille ja tarjoaa täydellisen istuvuuden ja kokonaisvaltaisen suojan ajoneuvosi kynnysalueelle. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet huolissasi autosi pitkäikäisyydestä sekä ulkonäöstä.
Kun asennat tämän korjauspaneelin, autosi saa uutta eloa ja näyttää jälleen tyylikkäältä ja huolitellulta. Harkitse tätä investointia autosi tulevaisuuteen – se on hintansa arvoinen. Korostamme, että tämä tuote on suunniteltu erityisesti sopimaan täydellisesti, ja se täyttää markkinoiden tiukimmat laatuvaatimukset.
Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoushintamme: Veroton hinta: 220.79€, VEROLLINEN HINTA: 220.79€! Anna Toyota Yariksesi näyttää yhtä hyvältä kuin uutena, käyttämällä huippuluokan osia, jotka erikoistuivat korjauspaneeleihin.