EUR
SuomenSuomen
0

Kynnyspelti korjauspaneeli

Saatavilla (3+)
Sopii
Volkswagen Touran
Valmistusvuosi
2003-2010
Sivu
Vasen = Oikea (symmetrinen)
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
957841-S
OE
11942
Paino:
2.00 kg
Valmistettu EU
27.20€ Veroton: 22.86€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Kynnyspelti korjauspaneeli

Kynnyspelti korjauspaneeli on täydellinen ratkaisu jokaiselle autoharrastajalle tai korikorjaajalle, joka haluaa palauttaa Volkswagen Touran 2003-2010 -autonsa alkuperäiseen loistoonsa. Tämä korkealaatuisesta teräksestä valmistettu osa on suunniteltu erityisesti ensimmäiseen sukupolveen (1T1, 1T2), mikä takaa täydellisen istuvuuden ja kestävyyden.

Sopii sekä vasemmalle että oikealle puolelle (symmetrinen), mikä helpottaa asennusta ja joustavaa käyttöä. Erinomainen valinta korjauspaneeliksi, kun haluat pitää autosi edustavana ja hyvin suojattuna. Yksityiskohtainen viimeistely ja tarkka suunnittelu takaavat, että korjauspaneeli ei ainoastaan toimi moitteettomasti, vaan myös näyttää alkuperäisen gyyliseltä osalta.

Korjauspaneelin avulla voit parantaa auton kestävyyttä ja ulkonäköä helposti. Tämä Volkswagen Touran -yhteensopiva osa tarjoaa erinomaisia asennusmahdollisuuksia kolarikorjaamoille ja auton entisöijille. Hanki oma kynnyspellin korjauspaneelisi nyt ja varmista, että Touranisi on hyvässä kunnossa vuosia eteenpäin! Tämä investointi kannattaa. Osta Volkswagen Touran kynnyspelti korjauspaneeli ensimmäinen sukupolvi hintaan 22.86€ ja verollisena hintaan 27.20€!