EUR
SuomenSuomen
0

Takalokasuoja korjaussarja

Rating
Viimeksi saatavilla
Sopii
Mitsubishi Outlander
Valmistusvuosi
2007-2012
Sivu
Vasen+Oikea
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
526683-5 526684-5
Paino:
4.00 kg
Valmistettu EU
Tuotteiden kokonaismäärä: 2
90.33€ Veroton: 75.91€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Takalokasuoja korjaussarja

Tämän takalokasuojan korjaussarja on suunniteltu erityisesti Mitsubishi Outlander 2007-2012 -malleille, jotka kuuluvat suosittuun Outlander II (CW) sukupolveen. Tämä sarja sisältää osat sekä vasemmalle että oikealle puolelle, mikä tekee siitä täydellisen valinnan, kun haluat palauttaa autosi alkuperäiseen kuntoon. Korjaussarja on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka varmistaa kestävyyden ja sopivuuden autosi koriin. Työn jälki on suunniteltu täydellisesti sulautumaan ajoneuvosi alkuperäisiin muotoihin ja rakenteeseen, mikä takaa ammattimaisen ulkoasun.
Nämä auto-osat eivät ainoastaan auta säilyttämään ajoneuvosi esteettistä ilmettä, vaan ne myös tarjoavat lisäsuojaa korroosiota ja muita ulkopuolisia vahinkoja vastaan. Helppo asentaa, ja sopivat tarkasti korjaustarpeisiisi. Täydellinen valinta sekä ammattimekaanikolle että innokkaalle auton harrastajalle.
Hanki nyt tämä laadukas takalokasuoja korjaussarja Mitsubishi Outlander -malleille hintaan vain 75.91€ (alv: 90.33€) ja varmista, että ajoneuvosi pysyy huippukunnossa vuodesta toiseen.