EUR
SuomenSuomen
0

Takalokasuoja korjaussarja

Saatavilla (3+)
Sopii
Suzuki Samurai
Valmistusvuosi
1981-2004
Sivu
Vasen+Oikea
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
740883-5 740884-5
OE
10819
Paino:
4.00 kg
Valmistettu EU
Tuotteiden kokonaismäärä: 2
90.74€ Veroton: 76.25€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Takalokasuoja korjaussarja

Tämä korkealaatuinen takalokasuoja korjaussarja on suunniteltu erityisesti Suzuki Samurai automalleille, jotka kuuluvat ikoniseen SJ30 sukupolveen eli ensimmäiseen sukupolveen. Takalokasuojat ovat tärkeä osa ajoneuvon koria ja niiden vaihto voi merkittävästi parantaa autosi ulkonäköä ja säilyttää sen jälleenmyyntiarvon. Korjaussarja sisältää sekä vasemman että oikean puolen paneelit, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun kattavaan korjaukseen.
Tämän sarjan avulla pääset eroon ruosteisista, kuluneista tai vaurioituneista takalokasuojista ja palautat Suzuki Samuraisi alkuperäisen loiston. Valmistusvuosille 1981-2004 sopiva sarja on erinomainen valinta kaikille autonomistajille tai ammattilaisille, jotka haluavat tehdä laadukkaita ja kestäviä korjauksia. Materiaalina käytetään kestävää ja korkealaatuista terästä, joka varmistaa pitkäikäisyyden ja erinomaisen istuvuuden.
Tämä korjaussarja on tarkasti kehitetty ja suunniteltu täyttämään kaikkia vaatimuksia, ja se on saatavilla hintaan 76.25€ ilman veroja tai 90.74€ verollisena hintana. Päivitä autosi koria ja pidä se erinomaisessa kunnossa tämän luotettavan takalokasuoja korjaussarjan avulla.