EUR
SuomenSuomen
0

Kynnyspelti korjauspaneeli

Rating
Saatavilla (2)
Sopii
Kia Pro Ceed
Valmistusvuosi
2006-2012
Sivu
Vasen+Oikea
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
411441-4 411442-4
Paino:
4.00 kg
Valmistettu EU
Tuotteiden kokonaismäärä: 2
75.91€ Veroton: 75.91€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Kynnyspelti korjauspaneeli

Kaihtaisitko auton ruostetta ja korroosiota? Tämä kynnyspelti korjauspaneeli on täydellinen ratkaisu! Tuote on suunniteltu erityisesti Kia Pro Ceed-mallille, joka on osa ensimmäistä sukupolvea (2006-2012), tunnetuin koodilla ED. Sarja sisältää sekä vasemman että oikean puolen paneelit, jotka tekevät asennuksesta helppoa ja johdonmukaista. Valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, nämä paneelit ovat erinomaisen kestävät ja tarjoavat tarpeellisen korjauksen peruskorjauskohteisiin.

Tarjoamme tämän innovatiivisen tuotteen kilpailuetuisella, hintaan 75.91€ alv. ilman, ja 75.91€ alv. sisänsä. Tämä on ehdoton hankinta jokaiselle, joka haluaa varmistaa autonsa pitkäikäisyyden ja säilyttää sen alkuperäisen ulkonäön. Toimivien korjausosien avulla, voit säästää aikaa ja rahaa, ja palauttaa ajoneuvosi loistoon helposti.

Nyt on aika suojata Kia Ceed ja säilyttää se ruostuttomana! Näiden korjauspaneelien asentaminen on paras päätös autosi kestävyyden takaamiseksi. Valitse kestävyys ja valitse oikeat korjauspaneelit yhdelle markkinoiden suosituimmista automalleista.