EUR
SuomenSuomen
0

Takalokasuoja korjaussarja

Rating
Saatavilla (2)
Sopii
Fiat 131
Valmistusvuosi
1972-1986
Sivu
Vasen
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
2075581
Paino:
2.00 kg
Valmistettu EU
21.17€ Veroton: 17.79€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Takalokasuoja korjaussarja


Fiat 131 1972-1986 -mallin First Generation "Series 1":lle suunniteltu vasemman puoleinen takalokasuoja korjaussarja on tarpeellinen lisä autoharrastajille ja ammattilaisille. Tuotteemme on tarkoin valmistettu, käyttäen korkealaatuista terästä, joten se palauttaa autosi alkuperäisen ulkonäön ja kestävyyden. Se sopii täydellisesti yhteen Fiat 131:n korimuotojen kanssa, tarjoten helpon asennuksen ja tarkan istuvuuden.

Nauti ajoneuvosi käyttäytymisen, arvon ja tyylin säilyttämisestä korjaamalla sen takalokasuoja tällä laadukkaalla korjaussarjalla. Luota siihen, että korin rakenne ja visuaalisuus palautuvat alkuperäiseen loistoonsa. Tähtää täydellisyyteen autosi ylläpidossa, valitse tarkasti yhteensopiva ja asiantuntevasti valmistettu korjaussarja.

Hankinta tästä sarjasta merkitsee sijoitusta sekä turvallisuuteen että ulkonäköön, tarjoamme korkealaatuista ruotsalaista terästä takalokasuojasi luotettavaksi korjaukseksi. Tämä ratkaisu on kaiken kattava vastaukseesi: päivitä autosi ulkonäkö ja rakenne helposti tällä luotettavalla sarjalla. Valitse erinomainen kestävä voimavara, joka parantaa ajokokemustasi ja säilyttää arvon pitkällä tähtäimellä.

Hinta (alv 0 %): 17.79€
Hinta (sis. ALV): 21.17€