EUR
SuomenSuomen
0

Takalokasuoja korjaussarja

Viimeksi saatavilla
Sopii
Ford Fiesta
Valmistusvuosi
1976-1983
Sivu
Vasen
Materiaali
Korkealaatuinen teräs
SKU
2560591
Paino:
2.00 kg
Valmistettu EU
54.88€ Veroton: 46.12€
Tarkista toimitusaika ...

Kuvaus

Takalokasuoja korjaussarja

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta korjausratkaisua Ford Fiesta -autollesi? Tässä sinulle on täydellinen Takalokasuoja korjaussarja, joka on erityisesti suunniteltu Ford Fiesta Ensimmäisen Sukupolven autoille vuosina 1976-1983. Tämä vasen takalokasuoja on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Korjaussarja on helppo asentaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin innokkaille harrastajille.
Tämä korjaussarja tarjoaa optimaalisen istuvuuden, mikä takaa sen, että Ford Fiesta Mk1 näyttää jälleen kuin uudelta. Voit luottaa siihen, että tämä tuote suojaa autosi ajoalueet ja parantaa sen ulkonäköä. Takalokasuoja on suunniteltu istumaan täydellisesti Fiestan vasemmalle puolelle, mikä tekee siitä korvaamattoman osan auton korin ja esteettisen ulkonäön palauttamiseen.
Oletpa sitten mekaanikko tai auton korin korjauksista kiinnostunut harrastaja, tämä Takalokasuoja korjaussarja Ford Fiesta 1976-1983 on täydellinen valinta autosi kunnostamiseen. Parannat helposti ajoneuvosi ulkonäköä ja arvoa tällä laadukkaalla korjausosalla. Loistava hinta-laatusuhde vain hintaan 46.12€ ilman veroa ja 54.88€ veron kanssa.